Manažment ľudského kapitálu vo vedomostnej spoločnosti - Horník, Branislav
Vybrané poznatky o manažmente ľudských zdrojov v nových spoločensko-ekonomických podmienkach globalizujúcej sa spoločnosti na začiatku 21. storočia. Smery lisabonskej stratégie v oblasti vzdelávania.