Manažérske simulácie a ko progresívne metódy vzdelávania budúcich manažérov - Roby, Zuzana
Obmedzenia tradičných foriem vzdelávania budúcich manažérov. Manažérske simulácie ako najprogresívnejšie metódy vzdelávania. Manažérske simulácie využívané na Ekonomickej univerzite v Bratislave - na Fakulte podnikového manažmentu, ich prednosti a nedostatky.