Školský manažment a marketing tvorby projektov - Bitterová, Miriam
Výzvy jednotlivých operačných programov európskych štrukturálnych fondov a ich využitie pre vyššiu materiálnu a technickú vybavenosť, ako aj pre lepšiu implementáciu absolventov škôl v európskej spoločnosti. Hospodárska a sociálna súdržnosť pre zníženie rozdielov medzi regiónmi, sociálnymi skupinami. Vplyv školského manažmentu na preklenutie vzdelanostných rozdielov v EÚ.