Investičné poradenstvo - Izakovič, Ondrej
Pokračovanie z č. 6/2008. Zmenšovanie rizík trhovou diverzifikáciou. Menová diverzifikácia. Diverzifikácia zmiešaním aktív. Rozklad rizika v čase. Zásada nakúp a podrž. Prijímanie odporúčaní z investičného poradenstva. Riziko paniky.