Vplyv kvality vzdelávania na úroveň informačnej gramotnosti - Szőköl, Štefan
Dôležitosť informačných a komunikačných technológií vo vyučovacom procese podieľajúcich sa na zvyšovaní kvality vzdelávania. Rozvoj schopnosti edukantov učiť sa, tvoriť, kriticky myslieť, komunikovať a pracovať s informačnými a komunikačnými technológiami a efektívne a tvorivo získavať a využívať informácie. Škola prestáva byť hlavným zdrojom informácií.