University quality assurance - an effective instrument towards knowledge-based economy? - Muchová, Eva, 1961-
Význam univerzitného vzdelávania pre vedomostnú ekonomiku. Úloha a poslanie vysokých škôl a univerzít. Princípy záruky kvality. Záruka kvality vo vysokoškolskom vzdelávaní. Typy záruky kvality. Vnútorný systém záruky kvality na úrovni univerzity. Úloha a zodpovednosť manažmentu univerzity. Kvalita výskumu.