Hedge investičné fondy, špekulatívne stratégie a finančné trhy - Bačišin, Vladimír
Problematika hedge fondov. Investičné stratégie a stratégie hedge fondov. Výsledky fondov. Vybrané štýly investovania hedge fondov. Investori a poskytované služby.