Vedenie obchodných tímov - Bindas, Ivan
Základ úspešného vodcu tímu - uvedomenie si svojho postavenia vo viacerých funkciách: vodca tímu je model - vzor, vodca je symbol tímu, vodca je otcom a matkou, vodca je obetným baránkom. Víziu rozvíja a predkladá vodca tímu. Misia - poslanie tímu. Cieľ tímu - cieľ jednotlivca tímu.