Euro je měnou již ve dvaceti zemích
Používanie eura v zahraničí. Euro v Kyperskej republike a na Malte, ich účasť v Európskom systéme centrálnych bánk. Technicky bezchybný prechod na euro v týchto krajinách. Opatrenia ku stabilizácii cien.