Viackriteriálne hodnotenie zamestnanosti členských krajín EÚ na základe vybraných ukazovateľov Lisabonskej stratégie - Stankovičová, Iveta
Článok je zameraný na aplikáciu metód viacrozmernej štatistickej analýzy pri hodnotení členských krajín Európskej únie na základe vybraných ukazovateľov Lisabonskej stratégie, ide konkrétne o analýzu zamestnanosti. Obsah súboru dát a ciele analýzy. Analýza zamestnanosti v členských krajinách EÚ.