Zhlukovanie krajín EÚ podľa vybraných ukazovateľov Lisabonskej stratégie - Vojtková, Mária, 1966-
Klasifikácia krajín Európskej únie charakterizovaných vybranými štruktúrnymi ukazovateľmi Lisabonskej stratégie za rok 2003. Ciele a zoznam ukazovateľov. Podstata vybraných viacrozmerných štatistických metód. Analýza podobnosti členských krajín EÚ. Zhlukovanie krajín.