8/4 Finančná analýza - Zalai, Karol
Finančná analýza podniku, informačné zdroje pre ňu. Metódy a postupy finančnej analýzy ex post. Ukazovatele finančnej analýzy. Vývoj vybraných finančných ukazovateľov podnikov SR za roky 2001-2006. Metódy finančnej analýzy ex ante. Príklad finančnej analýzy podniku.