Výmena komponentov verzus súčastí dlhodobého hmotného majetku - Mokošová, Daša, 1979-
Prezentácia špecifickej oblasti účtovania a vykazovania položiek dlhodobého hmotného majetku, ktoré sú súhrnne v terminológii IFRS označované ako "Nehnuteľnosti, stroje a zariadenia" skrátene podľa anglického originálu PPE (Property, plant and equipment).