Modelovanie udržateľnosti financovania penzijného systému na Slovensku - Kvetan, Vladimír
Pohľad na problémy a udržateľnosť dôchodkového systému v SR. Dopad zavedenia povinného dvojpilierového systému na deficit dôchodkového systému. Popis a hlavné charakteristiky modelu, ktorý bol použitý na analýzu dôchodkového systému. Predpoklady modelu. Popis a analýza scenárov, ktoré sa odlišujú rozdielnymi predpokladmi o demografických trendoch.