Česká ekonomika po vstupu do Evropské unie - Spěváček, Vojtěch
Analýza ekonomickej výkonnosti a makroekonomickej stability českej ekonomiky v rokoch 2001-2006 v medzinárodnom kontexte a s využitím alternatívnych ukazovateľov.