Vliv společné měny na hospodářské cykly jednotlivých častí měnové unie - Kaňková, Eva
Analýza teoretických názorov Paula Krugmana a Paula de Grawe na fungovanie menovej únie. Hospodársky cyklus v krajinách eurozóny.