Ako vyberať kapitál na financovanie projektu? - Markovič, Peter, 1974-
Obmedzené možnosti spôsobu finančného pokrytia určitého projektu. Dostupnosť jednotlivých finančných zdrojov a výber adekvátnej alternatívy závislý od: odboru podnikania, právnej formy podnikania, objemu činnosti a rozkolísania predpokladaných výkonov, od fázy životného cyklu podniku. Finančná a kapitálová štruktúra podniku. Praktický príklad alternatívy financovania určitého projektu.