Využitie kalkulácií na riadenie, resp. analýzu nákladov a zisku - Šoljaková, Libuše
Spôsob stanovenia nákladov pre jednotlivé typy nákladov. Alokácia nepriamych nákladov. Proces alokácie nákladov (alokačná fáza). Analýza ziskovosti. Zhrnutie a závery.