Medzinárodná podnikateľská etika - Ubrežiová, Iveta
Medzinárodná podnikateľská etika je najkomplikovanejšou súčasťou podnikateľského správania. Etické správanie firmy, ale aj jednotlivcov, vytvára dobré, vzájomne výhodné vzťahy pri podnikaní. Definícia etiky. Vznik podnikateľskej etiky. Medzinárodná podnikateľská etika.