Ekonomický růst v České republice a nových členských zemích Evropské unie v období 1995-2006 - Hájek, Mojmír
Analýza zdrojov ekonomického rastu v Českej republike a jej deviatich národohospodárskych odvetví, vrátane spracovateľského priemyslu. Komparatívna analýza faktorov rastu v nových členských krajinách krajín Európskej únie označovaných ako EU-10.