Řízení zásob spotřebou - Průša, Petr
Riadenie na základe minimálnej hranice zásob. Príklad výpočtu minimálnej hranice zásob. Supplier managed inventory (SMI) - riadenie zásob dodávateľom, kde sa zodpovednosť za stav zásob presúva na dodávateľa. Japonský systém Kanban.