Experiences with advanced pedagogical approaches at Slovak universities - Molnár, Pavol
Aplikácia pokročilých metód vzdelávania na slovenských vysokých školách. Využitie počítačov, internetu... Implementácia projektu REDILEM (Leonardo da Vinci projekt) na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Dištančné vzdelávanie ako jedna z najvýznamnejších inovácií v oblasti vzdelávania.