Spotreba slovenských domácností a kvalita ich života v európskych súvislostiach - Holková, Vieroslava
Spotreba a kvalita života slovenských domácností. Štruktúra spotrebných výdavkov domácností. Štruktúra výdavkov krajín V4. Perspektívy a možnosti zdokonaľovania kvality života.