Identifikujte talenty - Hinková-Dibarborová, Andrea
Európskym firmám hrozí v nasledujúcich desaťročiach výrazný úbytok nadaných zamestnancov. Hlavnými dlôvodmi tohto stavu sú starnúca a ubúdajúca pracovná sila, ako aj meniace sa očakávania zamestnancov. Riadenie talentov - jeho hlavným cieľom je plánovanie nástupníctva. Únik mozgov zo Slovenska.