Už nebudú blúdiť
Od 1.1.2013 budú mať všetky členské štáty EÚ plne liberalizovaný poštový trh. Riziká liberalizácie. Označovanie poštových zásielok bezkontaktnými čípmi s technológiou RFID, štandardizácia. Výhody RFID začínajú využívať vo Švajčiarsku.