Gnoseologické přístupy k daňové reformě v ČR - Kotlán, Igor
Analýza principiálnych prístupov k daniam a daňovej reforme z pohľadu filozofie, právnej a ekonomickej vedy, najmä normatívnej teórie právnej a teleologickej koncepcie národohospodárskej.