Keď poistka zarába viac ako akciový index - Škriniar, Pavel, 1979-
Predaj investičného životného poistenia ako jedného z najnáročnejších finančných produktov. Poistné kalkulačky pre poistných poradcov. Ochrana spotrebiteľa finančných služieb.