Vliv kapitálové struktury na ocenění podniku různými variantami metody DCF - Maříková, Pavla
Oceňovanie podnikov v Českej republike sa úspešne rozvíjalo ako po teoretickej, tak aj po praktickej stránke. Pohľad na rôzne paliatívne prístupy k oceňovaniu. Praktická použiteľnosť a kvalita ocenenia. Analýza vplyvov hlavných faktorov pôsobiacích na velkosť chyby vyplývajúcej z nesprávne zvolenej štruktúry kapitálu pri premenlivej úrovne cudzieho kapitálu a modifikovanej reagenčnej funkcie.