Přinesou regulační projekty vyšší stabiltu finančních, zejména pojistných trhů? - Daňhel, Jaroslav
Nové prístupy k regulácii finančných trhov a ich slabé stránky. Špecifiká poistných trhov ako súčasti finančných trhov. Zmeny v rizikovosti a ich dopad na poisťovníctvo. Alternatívne nástroje riešenia dôsledkov rizika. Možnosti zvyšovania stability poistiteľov a zaistiteľov.