Strukturální změny českého trhu práce v letech 1990-2006 - Kotýnková, Magdaléna
Ekonomické a demografické faktory formujúce český trh práce. Zmena štruktúry pracovnej sily. Vývoj dlhodobej nezamestnanosti. Zmena v štruktúre zamestnaných podľa ich postavenia na trhu práce.