Corporate social responsibility společenská odpovědnost podniků jako zdroj konkurenční výhody? - Zadražilová, Dana
Vymedzenie pojmu corporate social responsibility (CSR). Stratégia CSR. Príčiny rastu záujmu o tému spoločenskej zodpovednosti podniku. Meranie spoločenskej zodpovednosti. Štandardy zverejňovania informácií o spoločenskej zodpovednosti. Stav CSR v Českej republike. CSR ako zdroj konkurenčnej výhody.