Nositel Nobelovy ceny za ekonomii 1992 - Sirůček, Pavel
Stručná informácia o nositeľovi Nobelovej ceny z roku 1992, Gary Stanley Beckerovi za rozšírenie sféry makroekonomickej analýzy na nové oblasti ľudského správania sa a ľudských vzťahov, vrátane netrhového rozhodovania.