Základní oblasti využití reálných opcí v řízení podniku - Scholleová, Hana
Ohodnotenie manažerskej flexibility. Pojem investície do flexibility. Investičné rozhodovanie. Rozvojové investície ako relatívne merídko hodnotenia. Riadenie reálných opcií.