Implementace knowledge managementu - Jukl, Josef
Päť krokov implementácie strategického knowledge (vedomostného) manažmentu. Definovanie jednoduchej a pochopiteľnej koncepcie. Hľadanie synergie. Budovanie firemnej kultúry. Intenzívna komunikácia. Meranie výkonnosti.