Podpoistenie - aktuálny problém i dnes - Vachálková, Ingrid
Podpoistenie ako spoločný problém klienta, poisťovne aj zaisťovne. Správne stanovenie poistnej sumy klientom ako základ pre účinné poistenie, ktoré eliminuje riziko podpoistenia. Podpoistenie domácností. Podpoistenie pri priemyselnom poistení.