Informačné a komunikačné technológie a novokoncipovaný model účtovníctva - Alexy, Július, 1926-2024
Informačný manažment a informačné a komunikačné technológie. Hodnota a zdroje informácií. Účtovníctvo a informačné a komunikačné technológie. Nový model účtovníctva.