Duálne zobrazovanie - Horváthová, Mária
Princípy duálneho zobrazovania. Čo nepodlieha duálnemu zobrazeniu. Duálne zobrazovanie pre oblasť ochrany spotrebiteľov. Vyňatie z duálneho zobrazovania. Duálne zobrazovanie pri predaji niektorých výrobkov a poskytovaní niektorých služieb. Osobitosti zaokrúhľovania jednotkových cien. Príklady.