Vplyv zvýšenia životného minima na daň z príjmov FO a rozpočtovanie daňových príjmov do roku 2010 - Vavrová, Katarína, 1960-
Životné minimum ako ekonomický ukazovateľ na daňové účely. Rozpočtovanie daňových príjmov. Legislatívne predpoklady. Odhad jednotlivých daní. Kvantifikácia daňových príjmov. Porovnanie aktuálneho odhadu daní s rozpočtom verejnej správy na roky 2007-2009. Daňové a odvodové príjmy Slovenska v rámci EÚ 27.