Perspektívy zahraničnoobchodnej spolupráce medzi Čínou a Európskou úniou - Kašťáková, Elena, 1974-
Pohľad na zahraničnoobchodnú politiku ČĽR. Zahraničnoobchodné vzťahy Číny s EÚ. Priame zahraničné investície v Číne. Analýza zahraničného obchodu Číny. Zahraničnoobchodná výmena medzi Čínou a Slovenskou republikou.