Zvyšovanie efektívnosti spolupráce v projektových tímoch - Mizla, Pavol
Projekt a jeho charakteristika. Efektívna práca projektového tímu. Príčiny vzniku konfliktov medzi spoločnosťou a externými spolupracovníkmi. Nedostatky na strane externých spolupracovníkov. Nedostatky na strane pracovníkov spoločnosti. Návrh zlepšenia spolupráce s externými spolupracovníkmi.