L`Importance des relations avec les fournisseurs dans la sphére de l`achat des entreprises industrielles - Kita, Jaroslav
Teoretický pohľad na tému dôležitosti vzťahov s dodávateľmi. Výsledky výskumu vnímania funkcií nákupu v slovenských priemyselných podnikoch z rôzných odvetví.