Inovačná aktivita podnikov služieb a politika jej podpory v SR - Kubičková, Viera, 1970-
Identifikácia úrovne inovačnej aktivity slovenských podnikov služieb v rámci krajín EÚ. Príčiny danej situácie a návrh riešení v rámci podporných mechanizmov inovačnej politiky.