Environmentálne aspekty a hľadiská potenciálu rozvoja územia podmieňujúce tvorbu systémov makrologistiky - Oreský, Milan, 1956-
Environmentálne aspekty (stav životného prostredia), ktoré podmieňujú a mali by ovplyvňovať rozhodnutia o tvorbe / budovaní systémov fungujúcej makrologistiky v rámci Slovenska.