13. Podpora predaja - Labská, Helena
Charakteristika podpory predaja. Prečo stúpa príťažlivosť podpory predaja. Ciele podpory predaja. Spracovanie koncepcie podpory predaja. Techniky podpory predaja na úrovni externého obchodného personálu. Nástroje podpory predaja zo strany priemyslu pre obchod. Podpora predaja orientovaná na spotrebiteľov - paleta prostriedkov. Podpora predaja v oblasti investičných statkov.