[Corporate identity II.] - Pásztorová, Jana, 1960-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá je zostavená z piatich samostatných kapitol. Publikácia zrozumiteľne vysvetľuje teoretické prístupy k problematike Corporate Identity, doplnené obrázkovým materiálom, ukážkami reálnych príkladov a praktických rád skutočnej praxe.