Navrhovanie experimentov so štatistickým softvérom SAS - Horníková, Adriana
V príspevku sú naznačené možnosti štatistického balíka SAS, jeho častí a modulov použiteľných pri vytváraní návrhov experimentov. Príklad zisťovania účinkov jedného faktora.