Využívanie médií vo vyučovaní cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Uplatnenie informačných technológií vo vzdelávaní predstavuje nielen významný prostriedok pre podporu výučby cudzích jazykov, ale zároveň poskytuje nové možnosti jej zefektívnenia a skvalitnenia. IT dopĺňajú a rozvíjajú tradičné metódy vo vyučovacom procese. Príspevok sa stručne venuje možnostiam využitia médií vo vyučovaní cudzích jazykov a postojom študentov k využívaniu médií vo výučbe cudzích jazykov.