V poradenstve má na výber klient aj poradca - Škriniar, Pavel, 1979-
Ponuka finančných produktov sprostredkovateľských spoločností. Cieľ finančného poradenstva. Finančné poradenstvo a klient. Finančné poradenstvo a poradca. Ponuka pre sprostredkovateľskú spoločnosť.