Zásady UNIDROIT medzinárodných obchodných zmlúv, ich vznik, súčasné práce na treťom doplnenom vydaní a možnosti ich aplikácie v praxi - Ďurechová, Jana
Existencia a význam Zásad UNIDROIT medzinárodných zmlúv. Postup ich vzniku a opis jednotlivých etáp prác na ich ďalších doplnených vydaniach. Možnosti využitia zásad, ktoré predpokladá ich preambula.