Výskum stanovísk malých a stredných podnikateľov pred vstupom do eurozóny - Strážovská, Helena
Podnikanie v krajinách EU, resp. ich spolupráca. Analýza problémov vzťahu a zmeny podnikania po vstupe Slovenska do Európskej únie. Zmena podnikateľského procesu od vstupu SR do EÚ